Bayern München sven Ulreich øyne VM-kaj

Beskrevet som “en gudstjeneste” av trener Jupp Heynckes og “Man of the Year” av Thomas Müller, Bayern Munchen, standby-keeper Sven Ulreich har vesentlig forbedret sjansene for å reise til Russland som en del av Tysklands FIFA World Cup-gruppe etter en dermed langt utestående klubbkampanje. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Spørsmålet som nå blir spurt, er: skal Joachim Löw inkludere Sven Ulreich blant sine målvakter for den forsvarende verdensmesterens tilt mot en femte verdenskrone? “VM er den største tingen det er. Selvfølgelig er det også et mål for meg. Men hvis det ikke skjer, vil jeg ikke være trist,” forklarte Ulreich. Du kan også kjøpe Bayern München drakt for å vise din støtte.

Det er ingen tvil om at Ulreich skal holde tærne og føttene fast på bakken til Tysklands FIFA World Cup-tropp er annonsert, og skal han gjøre shortlisten, ville det bety en første for Tyskland med to målvakter fra samme klubb aldri før han hadde laget det til en stor finale sammen.

Tyskland Landslagsdrakt Barn VM 2018 Hjemme Draktsett Kortermet