De viktigste faktorene for Zlatan Ibrahimovics fremtid i AC Milan

Zlatan Ibrahimovics fremtid hos AC Milan – som i det minste en spiller – avhenger av en rekke forskjellige faktorer, ifølge en rapport. AC Milan drakt til salgs nettbutikk.

I følge Tuttosport – som sitert av MilanLive – vil det være noen få grunnleggende punkter som avgjør 38-åringens fremtid. Først av alt er det hans fysiske tilstand; perfekt så langt, men det vil fortsatt være nødvendig å ta hensyn til at han fyller 39 år senere i år. Du kan også kjøpe Zlatan Ibrahimovic drakt barn for å vise din støtte.

Derfra vil den generelle ytelsen mellom nå og slutten av sesongen bli vurdert. Selv om Milan skulle bestemme seg for å fokusere på ham igjen, kunne ungdomsproduktet i Malmo alltid velge å trekke seg. Dette kan også påvirkes av andre faktorer som Milans ambisjoner om sommervinduet.