Real Madrid møter Manchester City i Champions League

Champions League-runden på 16 uavgjort fant sted mandag i Nyon, Sveits ,, og den produserte forskjellige matcher i tungvekt som ville være verdige i omtrent enhver semifinale eller siste runde. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Med alle de resterende lagene som kommer fra de fem store europeiske ligaene, fikk uavgjort Real Madrid uavgjort Manchester City, Liverpool får Atletico Madrid og Chelsea lander Bayern München for å nevne noen. Her er en titt på de komplette trekkresultatene. Du kan også kjøpe Real Madrid drakter 2019/20 for å vise din støtte.

Borussia Dortmund vs. PSG

Real Madrid mot Manchester City

Atalanta mot Valencia

Atletico Madrid mot Liverpool

Chelsea mot Bayern München

Lyon mot Juventus

Tottenham vs. RB Leipzig

Napoli vs. Barcelona