Pele: Messi er verdens mest komplette spiller

Brasil-legenden Pele mener Lionel Messi er den mest komplette spilleren på planeten og en av “to eller tre” på nivå med storheter fra tidligere epoker. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Den tidligere Santos-spissen og den tre ganger verdensvinneren kåret Barcelona-kaptein Messi, Juventus-spissen Cristiano Ronaldo og Paris Saint-Germains Neymar som de utvalgte få som fortjener å bli diskutert som verdens beste. Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte.

Han sa: “Jeg tenker på Leo Messi,” sa han til Gazzetta dello Sport da han ble spurt om hvem han helst vil spille sammen. Han er en dyktig spiller, gir assist, pasninger, scorer, dribler godt. Hvis vi var i laget sammen, burde motstanderne bekymre seg for to spillere, ikke bare en! I dag er Messi den mest komplette spilleren. “