Harry Kane: Jose Mourinho har lagt til troféen til Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur-stjernen Harry Kane tror den pokalvinnende stamtavlen til Jose Mourinho har gitt ny tro på Spurs-troppen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Spurs tok den dristige avgjørelsen om å avskjære Mauricio Pochettino forrige uke, og erstattet ham med tidligere Chelsea og Manchester United-sjef Mourinho. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakter 2019/20 for å vise din støtte.

For Kane er det en beslutning som handler om å bringe en vinnende mentalitet til Tottenham, føle at managerens rekord gir tillit til garderoben på Tottenham Hotspur stadion.

Spissen sa: “Vi ønsker alle å vinne, og da Mauricio var her, ønsket vi å vinne det samme som når gafferen er her nå. Men selvfølgelig, når noen har et rykte som Jose Mourinho har, gir det deg selvtillit, det gir deg den troen. “