billige fotballdrakter/draktsett fotball Paulo Dybala Juventus 2019-20

Paulo Dybala forlot ikke Juventus i sommervinduet. Den argentinske spissen vil imidlertid ikke mangle potensielle friere når vinduet åpnes igjen. Nå er både Tottenham og Man Utd interessert i ham. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Med en sekundær rolle kunne Dybala tvinge gjennom sin utreise fra Juventus i januar. I følge en rapport fra ‘CalcioMercato’ er det der både Man Utd og Tottenham kommer inn. Du kan også kjøpe Juventus drakter 2019/20 for å vise din støtte.

De ‘røde djevlene’ trenger mer angripende lufttrussel etter å ha sett Romelu Lukaku flytte til Inter Milan og styret ikke klarer å få forsterkninger før vinduet smalt.

Men de to engelske klubbene er ikke de eneste interesserte lagene. Ifølge samme kilde undersøker Atletico Madrid også muligheten til å signere Dybala i fremtiden.