Manchester United er enige om 80 millioner pund for å kjøpe Harry Maguire fra Leiceste

Manchester United skal signere Harry Maguire etter å ha nådd et gjennombrudd med Leicester fredag morgen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Ifølge kildene har United sagt ja til en verdensrekordavgift for en forsvarer – rundt 80 millioner pund pluss tillegg – for å lirke Maguire vekk fra King Power Stadium. Du kan også kjøpe Manchester United drakter 2019 for å vise din støtte.

26-åringen er planlagt å gjennomgå medisin på lørdag før han signerer en femårskontrakt i løpet av de neste dagene. Han vil være kvalifisert til å gjøre sin United-debut mot Chelsea på Old Trafford 11. august.

Leicester holdt på med et bud på 95 millioner pund for Maguire før de gikk med på et kompromiss. Rekordavgiften for en forsvarer formørker de 75 millioner pundene Liverpool betalte Southampton for Virgil van Dijk i 2018.