Bayern München hyller Lionel Messi

Lionel Messi er utvilsomt en av de største fotballspillerne som noensinne har spilt spillet og antas til og med å være den beste av noen. Ikke bare fans, men klubber har også vist beundring for Messi gang på gang. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

I en lignende gest har Bayern München viet en liten del av hjemmestadionet Allianz Arena til Barcelona-talisman. Historien om hvorfor München bestemte seg for å hylle Messi går tilbake til 2012 da han knuste Tyskland og Bayern München-legenden Gerd Molers rekord på 85 mål i et kalenderår. Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte.

Messi, som scoret hele 91 mål i 2012, ga en trøye til Muller etter at han overgikk sistnevnte post som sto: “For Gerd Müller / Min respekt og beundring / En klem.”