Bayern München bekreftet James Rodriguezs utgang

Bayern München har bekreftet at James Rodriguez vil forlate klubben når hans lån fra Real Madrid utløper denne sommeren. De tyske gigantene hadde muligheten til å gjøre James ‘lån permanent, men valgte ikke å utøve sin mulighet til å kjøpe for 42 millioner euro. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Bundesliga-mesterene bekreftet i en tweet på onsdag. “På vegne av klubben sier jeg takk til James for to vellykkede år,” sa Bayern-formannen Karl-Heinz Rummenigge. “Han har vært en viktig del av vår suksess i løpet av det siste to årstider. Vi ønsker James alt det beste for fremtiden. ” Du kan også kjøpe Bayern München drakter 2018/19 i butikken vår.

James klarte å score 15 mål og assistere 20 under hans 67 skuespill for Bayern. James var en del av Bayern-laget som vant to Bundesliga-titler, to DFL Supercup-titler og til slutt en DFB-Pokal-tittel.