Eden Hazards Real Madrid-overføring vil bli annonsert etter Chelsea Europa League-finalen

Det har ikke vært mer enn 24 timer siden Chelseas Premier League-sesong kom til slutt – en 0-0-poengsum på Leicester City – og vi har allerede begynt å se at Eden Hazard-overførings ryktene varmer opp. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Ifølge fransk uttak L’Equipe har Chelsea superstjerne en avtale om å bli med Real Madrid i løpet av sommeren. Rapporten bemerker at en kunngjøring vil bli gjort etter Chelseas Europa League-finale i Baku, Aserbajdsjan, mot Premier League-rival Arsenal 29. mai. Du kan også kjøpe Real Madrid drakter 2018/19 for å vise din støtte.

Avtalen mellom Chelsea, Real Madrid og Hazard vil etter hvert se at Chelsea får omtrent € 100 millioner for den belgiske stjernen (oversetter til $ 112 millioner), da han ser ut til å bli den første store sommeren signeringen til Real Madrid i retur av fransk leder Zinedine Zidane, som vant tre påfølgende Champions League-tittel med Los Merengues.