Pique annonserer å pensjonere neste sesong

Gerard Pique kan bestemme seg for å henge skoene sine på slutten av 2019/2020 sesongen, noen måneder etter å feire 33 år. Denne nyheten ble rapportert av Mundo Deportivo, katalansk avis svært nær Blaugrana-miljøet. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Årsaken til dette valget er at den tidligere Manchester United-senterbacken ønsker å løpe for presidentskapet i Barcelona og ønsker å kaste seg tid til å gjøre seg klar. Det neste valget er planlagt i 2021 da Josep Maria Bartomeus mandat utløper. Du kan også kjøpe Barcelona drakter 2018/19 for å vise din støtte.

Pique drømmer om å erstatte den nåværende presidenten til klubben. Forsvareren har allerede sin trener, eller bedre trenere, i tankene hans for fremtiden for Barcelona: de tidligere lagkameratene til mange triumfer på Nou Camp Xavi og Iniesta, sammen ved Barcelonas rorme.