Mohamed Salah var ikke Liverpools sjef Jurgen Klopps førstevalg

Mohamed Salah kan nyte en annen stjernesesong for Liverpool, men manager Jurgen Klopp opprinnelig ønsket å signere Bayer Leverkusens Julian Brandt i stedet for egypten. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Utrolig har han nå scoret 78 mål i 75 skikkelser til Liverpool, selv om The Times rapporterer at Klopp i utgangspunktet tok noen til å overtale seg til å signere egypten. Du kan også kjøpe Liverpool drakt for å vise din støtte.

Klopp ønsket å styrke sine angrepsmuligheter to somre siden og hans foretrukne valg var landmann og Leverkusen starlet Brandt, som han følte ville gjøre en mer sømløs overgang til en angriper. Liverpool drakt barn med høy kvalitet!

Men heldigvis for Liverpool-fans, presset sportsdirektør Michael Edwards for klubben å signere Salah og fikk sitt ønske da Brandt avviste et trekk til Merseyside.

Billige Fotballdrakter Liverpool 2018-19 Mohamed Salah 11 Hjemmedrakt Kortermet