Manchester City tjente mer enn Real Madrid fra VM 2018

Real Madrid hadde 15 spillere ved verdenscupen i 2018, og dette så at de tjente 4,2 millioner euro fra FIFA for utgivelsen av stjernene sine til turneringen i Russland. Av alle klubbene over hele verden gjorde bare Manchester City mer, da de tok inn 4.4 m euro. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Totalt har FIFA fordelt 190 millioner euro til 416 klubber i 63 forskjellige land. ach klubben tjente 7.500 euro per spiller per dag som de jobbet med sitt landslag, fra to uker før starten av turneringen. Du kan også kjøpe Manchester City drakt for å vise din støtte.

Klubber over Spania tjente penger for utgivelsen av sine spillere, med Barcelona å samle 3,6 millioner euro og Atletico Madrid å lage 2,6 millioner euro. Manchester City drakt barn med høy kvalitet!