Lionel Messi klar til å hjelpe Barcelona til å signere Kylian Mbappe

Lionel Messi er angivelig klar for å bli involvert for å hjelpe Barcelona i deres forsøk på å signere en av verdens beste spillere: Kylian Mbappe. Barcelona drakt til salgs nettbutikk.

Den franske internasjonale, som fortsatt er bare 19 år gammel, er en av de mest lovende aktørene i verdensfotballen, og gitt sine utnytninger med Frankrike og PSG, er det vanskelig å argumentere for at han er en av de beste heller. Messi drakt barn med høy kvalitet!

Og det virker som om Barcelona og Messi har fanget på dette, da Don Balon merker at argentineren vil at Blaugrana skal signere Mbappe, og at han selv er klar til å komme i kontakt med ungdommen for å hjelpe klubben får en avtale for franskmannen over linjen. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter for å vise din støtte.

Barcelona som klarer å trekke dette av, vil være et fantastisk trekk for klubben, da det betyr at de vil få hendene på en av de mest spennende spillerne på planeten, så vel som noen som er mer enn i stand til å erstatte Luis Suarez i det lange løpe.