Chelsea 2019-20 hjem fotballdrakter vil inneholde Stamford Bridge grafikk

Chelsea 19-20 hjemme billige fotballdrakter vil inneholde en subtil Stamford Bridge grafisk utskrift på forsiden. På samme måte som de to årene før, vil Chelsea 2019-20 hjemmejersey overveiende være “rush blue” med en hvit Swoosh. Det vil også være mørkere blå elementer, sannsynligvis i form av en subtil Stamford Bridge grafikk på forsiden.

Denne basen vil bli supplert med mer hvit og rød trim – litt som denne sesongen – selv om det for øyeblikket er forventning om at det ikke vil være en grafikk på forsiden, men heller aksenter på ermene – noe som kan være konstant i Nike’s 19-20 kit design. Chelsea drakt til salgs nettbutikk.

Sammenligner det to de to tidligere Nike Chelsea-settene, forventer vi at det skal ligge i midten mellom den svært undervurderte 17-18 hjemmekit og den mye mer grafiske en fra nåværende sesong. Du kan også kjøpe Chelsea drakt barn for å vise din støtte.

Billige Fotballdrakter Chelsea Barn 2018-19 Hjemme Draktsett Fotball Kortermet