Real Madrid klar til å gi opp Gareth Bale

Real Madrid-presidenten Florentino Perez er klar til å selge Gareth Bale. Etter nederlag på Eibar, er Perez nær å bestemme seg for å offload Welshman etter sin forestilling i går. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Den spanske media AS sier at presidenten var rasende med Bales prestasjon og holdning under spillet, og nå frem til det punktet hvor han ikke lenger kan forsvare angriperen mot sine kritikere inne i styret. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt for å vise din støtte.

Hvis det ikke er plutselig endring i holdningen, vil Perez bestemme seg for å kutte tapene og søke en kjøper for Bale. Den virkelige supremo hadde regnet med at Bale gikk opp for å erstatte Cristiano Ronaldo, men angriperen har mislyktes med å fylle tomrummet til venstre for portugisisk. Real Madrid drakt barn med høy kvalitet!

Billige Fotballdrakter Real Madrid Barn 2018-19 Hjemme Draktsett Fotball Langermet