Cristiano Ronaldo setter UEFA Champions League-rekord med 100 seire

Cristiano Ronaldo satte en annen historisk UEFA Champions League-rekord etter å ha hjulpet Juventus med å slå Valencia for å gå videre til utfallet av konkurransen. Juventus drakt til salgs nettbutikk.

Ronaldo, 33, er blitt den første fotballspiller i historien for å nå 100 UEFA Champions League-vinnere, med Portugals superstjerne som nå dette målet på Juventus Stadium. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte.

Den tidligere Real Madrid-stjernen er også konkurrentens all-time toppscorer, med nettopp 121 mål så langt og spilleren med nest høyeste opptreden i konkurransen, bare bak den legendariske målvakten Iker Casillas. billige fotballdrakter med høy kvalitet!

Innenfor sin fremtredende karriere tok Ronaldo 26 seire med Manchester United, 71 med Real Madrid og tre med Juve, som har flyttet dem til utfallsfasen av konkurrentene.