billige fotballdrakter Christian Eriksen drakt Tottenham Hotspur 2018-19 nettbutikk

Christian Eriksen hadde innrømmet at han er i mørket om fremdriften på hans nye kontraktsforhandlinger i Tottenham Hotspur, da usikkerheten fortsatt omgir sin fremtid. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Eriksen har scoret 57 mål i 232 skudd for Spurs siden han signerte fra Ajax i 2013, og ble en av klubbens viktigste spillere da de har konsolidert sin status som Champions League-klubb. Du kan også kjøpe Tottenham Hotspur drakt for å vise din støtte.

Hans nåværende kontrakt utløper i 2020, og det har ikke vært noen nyere oppdateringer om hvordan diskusjoner går, med Eriksen innrømme mens han er på internasjonal plikt at han ikke er sikker på hvor han står på forhandlingene. Tottenham Hotspur drakt barn med høy kvalitet!

Eriksen sa: “Jeg har min agent til å ta vare på det, så jeg kan spille fotball, så ser vi hvor det slutter. Det har vært snakk med Tottenham mange ganger. Jeg kan ikke si om det er over ennå, du må spørre dem.”

Billige Fotballdrakter Tottenham Hotspurs 2018-19 Christian Eriksen 23 Hjemmedrakt Kortermet