Angel Di Maria signerer ny kontrakt med PSG til 2021

Angel Di Maria har signert en to-årig kontraktstillelse ved Paris Saint-Germain, de franske mesterene bekreftet på onsdag. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Argentinas internasjonale har vært en hit på Ligue 1-klubben siden han ble med i Manchester United i 2015, og vunnet 10 trofeer og scoret 57 mål på tvers av 150 kamper. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt i butikken vår.

Han fortalte klubbens offisielle nettside: “Jeg er veldig glad for å ha utvidet kontrakten min med Paris Saint-Germain. Jeg har elsket de siste tre årene i Paris hvor jeg har alt jeg trenger for å spille min beste fotball. “ Di Maria drakt barn med høy kvalitet!

“Sammen med mine medspillere har vi mange flere gode ting å oppnå, og vi vil fortsette å hjelpe PSG til å vokse som en stor klubb internasjonalt.”

Billige Fotballdrakter Paris Saint Germain PSG 2018-19 Di Maria 11 Hjemmedrakt Kortermet