Antonio Conte skal erstatte Julen Lopetegui som Real Madrid-trener

Real Madrid vil sette sjefen Julen Lopetegui og bringe inn den tidligere Chelsea-sjefen Antonio Conte for å erstatte ham, ifølge flere rapporter i Spania. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter i butikken vår.

Søndagens dumme Clasico var det siste strået for Lopetegui, som så på at hans side ble revet i et 5-1-nederlag til Barcelona. Nederlaget så Madrid mister tre rette Liga-kamper for første gang siden 2009 og forlot klubben i niende plass, syv poeng bak lederne Barcelona. Real Madrid drakt med høy kvalitet!

Conte gikk ned på Chelsea i juli etter to sesonger, hvor han vant Premier League i sitt første år og FA Cup i den andre kampanjen. Han har tidligere tjent som italiensk trener og i Juventus, hvor han vant tre rette Serie A-titler.