Ronaldo, den femte spilleren som scorer 400 klubbmål i Europa

Nummer 7 billige fotballdrakter eier Cristiano Ronaldo noterte de to første målene for sin Juventus karriere på søndag, scoring først i 50-minuttet Juventus ‘kamp mot Sassuolo, og igjen i det 64. minutt. Målene sikret Juventus en 2-1-seier som den forbedret til 4-0 i Serie A-konkurransen.

Den fem-tiden Ballon d’Or-vinner har også satt en ny milepæl i sin fremtredende karriere ved å slå 400 målmarkeringen i sin klubbkarriere. Juventus drakt til salgs nettbutikk.

Ronaldo er bare den femte spilleren i historien for å nå denne utrolige prestasjonen i de første divisjonene i Europas beste ligaer, i følge Josef Bican, Ferenc Puskás, Jimmy McGrory og Uwe Seeler. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte.

Den portugisiske fremover har fortsatt en god del igjen i tanken, så det er ingen tvil om at han forventer å legge til noe mer til hans telle før han henger opp skytingskistene for godt.

Billige Fotballdrakter Juventus 2018-19 Hjemmedrakt Kortermet