Neymar føler seg tilbake til sitt beste

Paris Saint-Germain-angriperen Neymar erklærte at han føler seg “god og i form” etter å ha scoret to mål i den franske mesterens 3-0 Ligue 1-seier unna i Nice på lørdag. Paris Saint-Germain drakt til salgs nettbutikk.

Brasil-internasjonalen åpnet scoring i første halvdel på Allianz Riviera etter å ha blitt slått av Moussa Diaby og fullførte tre-mål-halen med en assistent fra Kylian Mbappe for å avrunde en tre-streikuke etter straffen mot Reims på onsdag. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn for å vise din støtte.

Neymar sa: “Det var en viktig seier. Vi vant å spille god fotball, alle fløyte inn og vi går tilbake til Paris med alle tre poeng. Jeg er veldig fornøyd med forestillingen min – jeg har det bra og i form akkurat nå og jeg er veldig glad for å ha scoret. “

Billige Fotballdrakter Paris Saint Germain PSG Barn 2018-19 Neymar Jr 10 Hjemme Draktsett Fotball Kortermet