Manchester City avslører 2018/19 sesong nye tredje fotballdrakter

I forkant av Champions League-debuten, har regjerende Premier League-mestere Manchester City avslørt sitt 2018/19 tredje sett, og bringer tilbake sashen som har vært en del av ikoniske skjorter i fortiden. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Den nye Citizens tredje jersey symboliserer klubbens søken etter herlighet og stolthet i å representere Manchester i den europeiske toppflyten. Med en slående skygge av lilla og en oransje sash som krysser over fronten, samtidig som den skildrer en luftfoto av industrielle East Manchester, Etihad Stadium og det omkringliggende området. Du kan også kjøpe Manchester City drakt i butikken vår.

Klubbkampen og Nike-logoen er presentert i reflekterende sølv, med Etihad Airways-logoen som står ut i hvitt. Lilla shorts og oransje sokker med gradienteffekt fullføre det nye alternative utseendet til Manchester City.