Luka Modric slo Ronaldo for å vinne FIFA-spiller av året

Luka Modric har blitt kåret til FIFA mennets fotballspiller av året ved en seremoni i London, med Brasilias Marta kronet verdens beste kvinnelige spiller. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Modric vant Champions League for tredje gang på rad med sin klubb, Real Madrid, i mai før Kroatia før 2018-finalen, hvor de tapte 4-2 til Frankrike. Han er den første spilleren enn Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi for å vinne Fifa-prisen siden Kaká i 2007. Du kan også kjøpe Real Madrid drak for å vise din støtte.

Modric vant prisen, offisielt kalt The Best Fifa Men’s Player, foran sin tidligere Real Madrid-lagkamerat Ronaldo, med Liverpool fremover Mohamed Salah tredje. Frankrikes Kylian Mbappé ble fjerde med Lionel Messi i femte plass. Tottenham og Englands angriper Harry Kane avsluttet tiende i avstemningen.

Billige Fotballdrakter Real Madrid 2018-19 Modric 10 Hjemmedrakt Kortermet