kjøpe Liverpool drakt 2018-19, billige fotballdrakter/draktsett fotball på nett

Carabao Cup-kampen mellom Liverpool og Chelsea på onsdagskvelden fungerte som en kjoleprøve for Premier League-kampen mellom de to sidene. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Etter å ha tatt imot Blues til Anfield i går, gjør Reds turen sør for å møte Maurizio Sarris menn i Stamford Bridge i ligaen på lørdag.

Og etter å ha mistet sin ubeseirede start på kampanjen, vil Jurgen Klopp håpe å ta hevn i konkurransen som virkelig betyr noe for ham og hans fans. Du kan også kjøpe Liverpool drakt for å vise din støtte.

Klopp sa: “Det gode er at vi vet mye mer nå hva som skjer på lørdag fordi vi har følt det. Vi kan gjøre det bedre, nå vet vi mer, for oss er det alltid nyttig hvis vi vet nøyaktig hva de skal gjøre. Vi trengte tid til å bli vant til det, men vi må ta øyeblikk som dette i et spill, lære av spillet. “

Billige Fotballdrakter Liverpool Barn 2018-19 Hjemme Draktsett Fotball Kortermet