PSG-spillere bærer fotballdrakter uten navn

Paris Saint-Germain startet 2018-2019 Ligue 1 sesongen med en 3-0 seier mot SM Caen på søndag. Folk som så på kampen spurte oss hvorfor noen PSG-spillere ikke hadde navnene sine på baksiden. Paris Saint-Germain drakt til salgs nettbutikk.

Ny PSG-trener Thomas Tuchel overrasket fans av den franske klubben med sin line-up som inkluderte noen få spillere man ikke ville forvente. De hadde nummer 33, 34 og 35 og hadde ikke navn på ryggen. Årsaken til at PSG ikke har tildelt faste numre. De hadde ikke et nummer på startlinjens PSG som ble lagt ut foran kampen. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn i butikken vår.

Faktisk har spillerne som ikke har bekreftet troppstall hatt forskjellige tall i PSGs pre-season-spill. PSG-spillere uten et tildelt nummer bruker bare et sett med nummer 33-40.