Barcelona er satt til å signere Arturo Vidal fra Bayern München

Barcelona er satt til å signere midtbanespilleren Arturo Vidal fra Bayern München i en 27 millioner pund etter at de ble enige om personlige vilkår med Chile internasjonale. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Vidal, som har et vell av erfaring med å spille i Champions League, skal ha en medisinsk behandling i Barcelona med Bayern etter å ha gitt ham tillatelse til å forlate, som rapportert av The Guardian. Du kan også kjøpe Bayern München drakt i butikken vår.

Vidal kom til Bayern fra Juventus i 2015 og har hatt stor suksess med den tyske klubben, vinner tre Bundesliga titler og DFB-Pokal.

31-åringen er klar til å bli den siste ankomsten til Nou Camp i sommer, med vingen Malcom, midtbanespiller Arthur og forsvarer Clement Lenglet som allerede har sluttet seg til klubben.