Real Madrid-bryteren fokus til PSG stjerne Edinson Cavani

Real Madrid har skiftet fokus vekk fra Eden Hazard til Edinson Cavani som de byder på å erstatte Cristiano Ronaldo. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Edinson Cavani scoret 40 mål i 48 kamper sist sesong for PSG og 49 i 50 i sesongen før det. Den uruguaysiske profesjonelle fotballspillerens evne til å score flere mål har sett ham dukke opp som et mål for å erstatte Cristiano Ronaldo på Real Madrid. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt for å vise din støtte.

Per informasjonen samlet av AS, er Edinson Cavani mottakelig for å bli med Real Madrid i sommeroverføringsvinduet. Edinson Cavani drømmer om å spille for UEFA Champions League-vinnere, og han kunne fullføre sin karriere i Europa ved å spille i Spanias hovedstad, det er Madrid.