Over 250 000 velkommen Kroatia hjem etter VM 2018 finalen

I en utbrudd av nasjonal stolthet og glede, rullet Kroatia ut et rødt teppe og arrangerte en euforisk heldes velkommen til landslaget på mandag til tross for tapet til Frankrike i VM-finalen. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Hundre tusen mennesker som bærer nasjonale, rød-hvite ternet farger og vinkende kroatiske flagg helles i gatene i hovedstaden Zagreb for å hilse på laget. Observatører beskrev homecoming hendelsen som den største noensinne i Kroatia. Du kan også kjøpe Kroatia drakt 2018 for å vise din støtte.

Den gledelige, sangmengden klappet midtveiene og ruten der spillerne passerte i en åpen buss, hilsen fans og signering autografer.

Over 250 000 mennesker kom ut i sentrale Zagreb og mange flere langs ruten. Spillerens buss reiste i flere timer, og stoppet ofte når den ble blokkert av folkemengdene.