Nike forventes å slå Adidas på VM 2018

Det er bare åtte lag igjen i VM i 2018. Vi ser på hvilket merke som har de beste sjansene for å vinne verdenscupen i 2018. Du kan også kjøpe VM drakt 2018 for å vise din støtte til ditt favorittlag.

Mange av favorittene til å vinne VM i 2018, som Argentina, Tyskland og Spania (alle sponset av Adidas) ble allerede eliminert. Totalt er det fire lag igjen sponset av Nike (Brasil, England, Kroatia, Frankrike drakt 2018) tre sponset av Adidas (Belgia, Sverige, Russland) og ett lag sponset av Puma (Uruguay). I hver av kampene er det et Nike-lag, og hver av de fire Nike-lagene er favoritter for å gå gjennom neste runde.

I 2014-VM-semifinalen ble to lag sponset av Adidas (Tyskland, Argentina) og to lag ble sponset av Nike (Brasil, Nederland). I slutten hadde begge lag Adidas-settene (Argentina og Tyskland). Adidas-sponset Tyskland vant turneringen. Frankrike landslagsdrakt barn til salgs nettbutikk.