Neymar førte Brasil til å nå VM 2018 kvartaler

Brasil brølte i VM-kvartfinalen med en 2-0 seier over Mexico da Neymar strålet med et mål og en assistanse som dumpet de sentrale amerikanerne ut på siste 16-scenen for den syvende rette anledningen. Brasil drakt 2018 til salgs nettbutikk.

PSG-spissen fortsatte hjem i andre halvdel, og deretter satte Roberto Firmino på seg senere da fem-time-mesterene slo en ellers stædig Mexico, som hadde en lovende VM, startet med seier over mestere Tyskland, men endte på kjent måte i første knockout runde. Du kan også kjøpe Neymar drakt barn for å vise din støtte.

Det er den syvende VM-løp som Brasil har nådd de siste åtte, hvor de nå skal møte Belgia, mens Mexico ikke har gjort det til det stadiet siden de var vertskap for turneringen i 1986.

Billige Brasil Drakt VM 2018 Kortermet Borte Fotballdrakter