VM 2018: James Rodriguez kunne savne spill med England

Colombia-treneren Jose Pekerman frykter at de kunne være uten stjerne mann James Rodriguez for krisekampen mot England. VM drakt 2018 til salgs nettbutikk.

Den tidligere Puskas-prisvinneren limped av i første halvdel av sin seier over Senegal med en gjentakelse av kalvskaden som styrte ham ut av åpningen sin.

Og Colombia-sjefen Jose Pekerman innrømmer at han er “ekstremt bekymret” om Real Madrid-mannens trening foran den siste 16 kampen mot Gareth Southgate sin side. Du kan også kjøpe Colombia drakt 2018 for å vise din støtte.

Han sa: “Jeg er ekstremt bekymret. Det er en tøff situasjon for teamet mitt og et emne som kan overskygge alt annet. Det er ikke en behagelig situasjon for oss. Han trente normalt i går, han var helt passform, ingen snev om skade. Men akkurat nå vet jeg ikke hvor han står for å være ærlig.

Billige Colombia Drakt VM 2018 Kortermet Borte Fotballdrakter