Sverige landslagsdrakt VM 2018 kjøp nå!

Sverige forlot Nederland for å komme videre i VM kvalifiserende. Da svenskene kom til den europeiske playoff-runden og en sjanse til å nå Russland, eliminert de metodisk forbi mester Italia over to kamper. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

På dette punktet, hvorfor ikke slå ut et annet høyt profilert lag? En seier over Tyskland kan muligens bidra til å avslutte regimet til Die Mannschaft som verdensmestere. Hvis det skulle skje, ville det være den andre påfølgende World Cup hvor den forsvarsmesteren har blitt slått ut av strid før knockout-scenen. Du kan også kjøpe Sverige drakt 2018 i butikken vår.

Å slå Tyskland ville sikkert kaste enda mer kaos i en allerede uforutsigbar VM. Det er en stor oppgave for svenskene. Men en seier vil trolig slå seg i 16 omgang i retur til VM for første gang siden 2006.

Sverige 2018 Landslagsdrakt Kortermet Hjemme Fotballdrakter