Cristiano Ronaldo mener Mohamed Salah kan vinne Ballon d’Or

Cristiano Ronaldo mener Mohamed Salah er i strid med Ballon d’Or … hvis han gjenoppretter seg fra skulderskaden. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Ronaldo og hans Portugal-hold og Salahs Egypt kunne realistisk møtes i de siste 16 av verdenscupen. Og før turneringen i Russland har Ronaldo avslørt at han mener at Salah er i drift for årets beste individuelle anerkjennelse – Ballon d’Or. Du kan også kjøpe Portugal drakt 2018 i butikken vår.

Ronaldo hevdet: “Mo Salah har vært en av årets åpenbaringer. Jeg håper at hans skade i finalen i Kiev ikke holder ham ut. Mange snakker om Cristiano Ronaldo-Lionel Messi-kampen, men det er andre spillere som har sjanser til å delta i løpet. Salah er en av dem. “ Ronaldo drakt barn med høy kvalitet og rask levering!