billige Kroatia fotballdrakter til VM 2018 kjøp nå!

Kroatia kommer til VM i Russland som mørke hester for å gjøre en dyp løp i konkurransen. Du kan også kjøpe billige fotballdrakter i butikken vår for å vise din støtte til ditt favorittlag.

Balkansiden har en rekke talent i sitt lag, blant annet som Real Madrid-stjernene Luka Modric og Mateo Kovacic, Barcelona-essen Ivan Rakitic og Liverpool-forsvareren Dejan Lovren. Og hvis du ønsker å komme inn i konkurransenes fullstendige ånd, er å kjøpe en Kroatia drakt 2018 en nødvendighet.

I denne utgaven av FIFA World Cup har 32 land gjort kuttet til siste etapper, og alle har blitt samlet i åtte grupper på fire hver. De to toppene fra hver gruppe kvalifiserer for knockouts (16-runde) til en vinner dukker opp på Luzhniki-stadion i Moskva den 15. juli.

Kroatia 2018 Landslagsdrakt Kortermet Hjemme Fotballdrakter