billige fotballdrakter Luis Suarez drakt Uruguay VM 2018 varmt salg!

Luis Suarez er en av sportens ledende scorere i internasjonal lek – og fortsetter å bygge sitt rykte som en VM-kraft over årets spill hittil. VM drakt 2018 til salgs nettbutikk.

Under mandagens 2018-VM-kamp mot Russland sikret Suarez Uruguays tidlige ledelse med et kraftig frispark som sikret poenget etter en uheldig sidestep av en av de russiske forsvarerne. Men kanskje den beste delen av angriperens prestasjon i spillet, utover bare selve sparket, var hans etterfølgende feiring. Du kan også kjøpe Uruguay drakt 2018 for å vise din støtte.

Suarez klarte å skyve på knærne over gresset og avsluttet sin gratulasjonstid med en sprudlende shimmy, noe som ledet noen på nettet for å få sammen sammenligninger med den berømte karismatiske utøveren Freddie Mercury. Suarez drakt barn med høy kvalitet og rask levering!

Uruguay sluttet slutt Russland 3-0 i kampen, noe som gjorde dem tre til tre i sine 2018 VM-forestillinger så langt og se dem komfortabelt fram til neste runde av spill. Hvis tidligere resultater er noen indikasjon, kan vi likevel komme til å se mer av Suarezs suave-målflyt i de kommende kampene.