billige England fotballdrakter/landslagsdrakt VM 2018 på nett

England gjorde en stamped start til 2018 FIFA World Cup-kampanjen, men slo Tunisia 2-1 på Volgograd Arena på mandag for å flytte opp til andre i Group G takket være en stoppetid vinner fra Harry Kane. landslagsdrakt fotball til salgs nettbutikk.

Tottenham Hotspur-anfalleren booket en heroisk opptreden og scoret hver side av en Ferjani Sassi-utjevning fra straffesparken, netting en 91-minutters vinner da Gareth Southgate-siden klarte tre poeng i skakket mote. Du kan også kjøpe England drakt 2018 for å vise din støtte.

Med tre poeng sikret, er England godt posisjonert for å unnslippe gruppespillet, med en kommende kamp opp mot Belgia sannsynlig å bestemme hvilket lag som tar ære for å vinne gruppen.

England 2018 Landslagsdrakt Kortermet Hjemme Fotballdrakter