Real Madrid viss Ronaldo vil gjøre Champions League-finalen

Real Madrid er sikkert nummer 7 billige fotballdrakter eier Ronaldo vil passe til Champions League-finalen, og har ikke utelukket muligheten for at han spiller i La Liga igjen denne sesongen.

Den portugisiske ble trukket tilbake på halvtime av søndagens uavgjort med Barcelona etter å ha hentet en ankelskade i ferd med å score i de tidlige stadiene på Camp Nou. Real Madrid drakt til salgs nettbutikk.

Bekymrede Madrid-støttespillere fryktet det verste for stjernen deres fremover, som har scoret 15 mål i 12 europeiske forestillinger denne sesongen for å lede dem til finalen mot Liverpool i Kiev den 26. mai.

Zinedine Zidane lettet i utgangspunktet frykten, hevdet at skaden bare var en forstuing, og at det ikke var sannsynlig at han skulle savne finalen.