Argentina mangler gode forsvarere

Argentina har nummer 10 landslagsdrakt fotball eier Lionel Messi leder en pakke av kvalitet fremover, men fravær av gode forsvarere og en topp hakk målvakt kunne skade sine sjanser alvorlig neste år i Russland, observert VM-vinnende tidligere tyske kaptein Lothar Matthaus.

I 18 kamper i VM-kvalifiserte, innrømmet Argentina så mange som 16 mål, noe som kan være årsaken til Matthaus ‘observasjon. Matthaus sa: “Når du ser det argentinske laget, vil du se at de har 10 flotte streikere. Men du kan ikke spille bare streikere, du trenger forsvarere også.” Argentina drakt 2018 til salgs nettbutikk.

“Jeg vet at kvaliteten i Argentina-laget har, men de fleste spillere spiller i samme posisjon. Messi, (Sergio) Ageuro, (Gonzalo) Higuain, (Mauro) Icardi, (Paulo) Dybala alle spiller i lovbrudd, men da trenger du midtbanespillere og du trenger et godt forsvar, du trenger en god målvakt. “Du kan også kjøpe Messi drakt barn i vår butikk.