Zidane sa Real Madrid vil ikke hedre Barcelona-tittelvinner

Real Madrid vil ikke gjøre en hedersgud til Barcelona på Camp Nou hvis katalanserne har vunnet LaLiga ved sitt møte i helgen den 6. mai, ifølge Zinedine Zidane. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

På tvers av sidens derby-kamp mot Atletico Madrid på søndag, avslørte Zinedine Zidane at han ikke har til hensikt å gi Barcelona en æresvakt hvis de klipper LaLiga-tittelen før møtet i Camp Nou neste måned. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt for å vise din støtte.

Det er vanlig for nykrone mestere å bli ønsket velkommen på banen av sine motstandere for resten av kampanjen, men Zidane sitert Barca nektet å gjøre det for sin side etter at klubben i verdenscupen triumferte tidligere denne sesongen som sin grunn.

Zidane sa: “Vi skal ikke gjøre æresvakt til Barcelona. Jeg forstår ikke æresvakt. Barcelona brøt allerede den tradisjonen slik at den ikke eksisterer lenger.”