Bayern München bestemte seg for å signere James Rodriguez permanent

Colombia International James Rodriguez har imponert så langt i hans tid på Bayern München, og de bayerske klubbens styremedlemmer har allerede bestemt seg for at de vil betale kjøpsopsjonen på 42 millioner euro som ble inkludert i Colombias toårige låneavtale. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Real Madrid lot spilleverdenen flytte til Tyskland på et toårig lån i fjor sommer, som Bayern allerede var forpliktet til å betale 13 millioner euro. Nå skal de gjøre overføringen permanent, noe som betyr at Real Madrid vil ha tjent over 50 millioner euro fra hele operasjonen. VM 2018 kommer, du kan også kjøpe Colombia drakt 2018 for å vise din støtte.

James har begynt å studere tysk, og han føler seg komfortabel på Allianz Arena, hvor han har scoret fem ganger og kommer opp med 11 assists så langt denne sesongen.

Colombia 2018 Landslagsdrakt Kortermet Hjemme Fotballdrakter