Mohamed Salah er egentlig ikke en striker, sa Jurgen Klopp

Liverpool nummer 10 billige fotballdrakter eier Mohamed Salah var på mål igjen på lørdag, scoring åpningsmålet i en 2-0 seier over Newcastle.

Det flyttet ham nivå med Harry Kane øverst i Premier League-diagrammer, og betyr at han har scoret flere mål som Luis Suarez gjorde (31) i Uruguayas beste sesong for Liverpool. Liverpool drakt til salgs nettbutikk.

Til tross for hans utrolige mål scoring feats, Klopps tro på at egypten er midtbanespiller, har ikke stoppet tyskeren fra å bruke den tidligere Chelsea og Roma-spilleren i en avansert posisjon til høyre for en front tre i det store flertallet av sesongen.

Klopp sa: “Mo Salah er en veldig støtende midtbanespiller, mer en striker enn en holdingspiller. Han har dette ønske om å score.”