Cristiano Ronaldo sa at ingen kommer til å bli sammenlignet med ham

Selv om det kanskje er noen virkelig unge og talentfulle stjerner som prøver å lage et navn for seg selv i verdensfotball, tror Real Madrid superstar nummer 7 billige fotballdrakter eier Cristiano Ronaldo at det ikke blir noen som han.

Real Madrid-stjernen har sikkert understreket at i en ny video lagt ut på sin Instagram-konto. Han pekte igjen på sin tid på Manchester United hvor han ble et husstandsnavn. Du kan også kjøpe Ronaldo drakt barn for å vise din støtte.

Portugals internasjonale sa: “I begynnelsen drømte jeg om å være den beste spilleren i verden. Jeg ser ikke mange mennesker med mitt talent, engasjement, arbeidet mitt, min etikk, min fotball. Ingen kommer til å bli sammenlignet med meg. Ingen kommer til å bli Cristiano Ronaldo. Du kommer til å være deg selv, jeg skal være meg selv. “