Billige Tyskland fotballdrakter VM 2018, VM fotballdrakter 2018 til salgs

Tysklands landslag har lagt til en snazzy endringsstrimmel til førstevalgsemblemet de vil ha når de forsvarer sin FIFA World Cup-tittel i Russland senere denne sommeren. landslagsdrakt fotball til salgs nettbutikk.

Det nye adidasnummeret er “en moderne tolkning av den berømte grønne 1990-VM-vevdrøyta slitt i semifinalen mot England”, som Tyskland vant på straffer før slår Argentina i finalen. Tysklands hvit-og-svart hjemmeskjorte, en annen stilig 90-talls tilbakeslag, ble utgitt i desember. Selvfølgelig kan du også kjøpe Tyskland drakt 2018 for å vise din støtte til dem.

Tyskland klarte sin plass på finalen med ti seire fra ti i kvalifiseringen. De fire-time vinnerne, trukket i Gruppe F, begynner sitt forsvarsforsvar mot Mexico 17. juni før de vender mot Sverige og Sør-Korea.