billige fotballdrakter Antoine Griezmann drakt Atletico Madrid/Frankrike 2018

Frankrikes internasjonale nummer 7 billige fotballdrakter eier Antoine Griezmann fulgte opp sitt hat-trick mot Sevilla ved å kaste fire forbi Leganes på onsdag.

Griezmann ble den første Atletico Madrid-spilleren til nettopp suksessive La Liga-hattricks og grep sitt 100. Atletico-mål i ferd med å gjøre det. Du kan også kjøpe Atletico Madrid drakt 2018 for å vise din støtte til ham.

Det kunne ha vært annerledes hvis Jan Oblaks fingernegler ikke dirigerte Gerard Gumbaus tordel på baren tidlig før Filipe Luis krypte det bort, men etter det var det Griezmann-showet. Frankrike drakt med høy kvalitet og rask levering!

Griezmann scoret to ganger i hver halvdel som Atleti midlertidig lukket gapet på liga-ledere Barca til fire poeng med en tur til Camp Nou på søndag.