Barcelona trener rolig over Lionel Messi’s fitness

Barcelona-trener Ernesto Valverde håper nummer 10 billige fotballdrakter eier Lionel Messi’s hamstringskade er ikke alvorlig med fremoveren på grunn av å gjennomgå tester på skadene når han kommer tilbake fra internasjonal plikt på torsdag.

Messi savnet Argentina 6-1 nederlag mot Spania i Madrid tirsdag etter at han ikke hadde klarte å komme seg fra den mindre muskelskaden som også hadde holdt ham ut av sitt lands seier over Italia på fredag. Barcelona drakt til salgs nettbutikk.

Ernesto Valverde sa at problemet pågikk, og at Messi spilte gjennom smerten i Barcas kamp mot Athletic Bilbao for to uker siden, men han er ikke så bekymret.

Han sa: “Jeg er ikke bekymret fordi Leo kjenner seg veldig bra, men vi vil fortsatt ikke vite for mye før vi ser ham. Han avsluttet spillet mot Athletic, og det var sant at han hadde et lite problem, men det var ingenting seriøst. Jeg vet fortsatt ikke hva vi skal gjøre, men vi håper at det ikke er noe alvorlig. “n’t know what we’re going to do, but we hope that it’s nothing serious.”

Argentina 2018 Lionel Messi 10 Landslagsdrakt Kortermet Hjemme Fotballdrakter