Cristiano Ronaldo nådde 300 mål i La Liga

Cristiano Ronaldo registrerte sine 300 mål for La Liga siden han ble med i Real Madrid i 2009 hvor han har spilt i nesten 9 årstider. Nummer 7 billige fotballdrakter eier nådde de 300 målene etter å ha spilt 285 kamper.

Ronaldo, den fem ballong d’or-vinneren og beste FIFA-spilleren i året scoret to ganger i lørdag, slik at han kunne nå de 300 målene, en rekord ingen annen spiller noensinne har registrert hos klubben. Real Madrid drakt 2018 til salgs nettbutikk.

Ronaldo viste også sine gode spilleferdigheter og ville ha registrert sitt 50 hat-trick etter at laget hans fikk en straff som ble tatt av hans kameratkamerat Karimu Benzema som ikke hadde skåret et mål lenge.

Billige Fotballdrakter Real Madrid 2017-18 Cristiano Ronaldo 7 Hjemmedrakt Kortermet