Paulinhos markedsverdi tredobles etter å ha blitt overført til Barcelona

Nummer 15 Billige fotballdrakter eier Paulinhos markedsverdi har faktisk tredoblet seg siden han kom til Camp Nou. På 40 millioner euro var overføringsgebyret en annen årsak til skepsis; men hans skjermer på banen har gjort denne figuren til å virke rettferdig i januar.

Ved ankomst i Spania hadde Paulinho en markedsverdi på 15 millioner euro; Dette betydde at de spanske gigantene hadde betalt over dobbelt hva hans verdi var for å sikre sin signatur. Ifølge Transfermarkt har deres siste nyttårsoppdatering vist at denne verdien nå har tredoblet seg, og står på 40 millioner euro. Barcelona drakt 2017/18 til salgs nettbutikk.

Det er umulig å argumentere for at Paulinho er den perfekte spilleren, og det er fortsatt noen bekymringer over hans påvirkning på banen når han begynner å matche, men hans arbeid for Los Cules har vært imponerende. Han har helt tjent Ernesto Valverdes tillit og vil være en avgjørende spiller for laget i andre halvdel av kampanjen.