billige fotballdrakter barn Manchester City drakt Raheem Sterling 7 på nett

Manchester City økte 15 poeng klart på toppen av Premier League som nummer 7 billige fotballdrakter eier Raheem Sterling sparket bortgangsledere til en 1-0 seier i Newcastle onsdag.

Pep Guardiolas side ser sikkert ut til å løfte tittelen etter å ha utvidet sitt Premier League-rekordspill til 18 kamper. Den eneste klubben i Europas fem største ligaer som har hatt en lengre vinnende løp, er Bayern München, som tjente 19 påfølgende seire under Guardiola i 2013-14. Manchester City drakt 2017/18 til salgs nettbutikk.

Manchester City har også vunnet en rekordlikning på 11 suksessive borte kamper i den engelske toppflyten, en total som bare ble matchet av Chelsea i 2008. Bare Everton har forhindret City i å samle høyeste poeng denne sesongen.